Ciao! Caffé -kahvilat: Arabia, Columbus, Espa, Forum, Iso Omena, Itis, Jumbo, Pikkulaiva, Ratina, Ruoholahti, Skanssi, Trio

Our Story

Ciao! Caffé syntyi rakkaudesta hyvään jäätelöön ja intohimosta Italialaisiin huippukahveihin. Näiden lempiharrastuksien pohjalta syntyi konsepti, joka painottaa Italialaiseen tyyliin ja elämäntapaan, huippulaatuisiin paikanpäällä valmistettuihin jäätelöihin ja muihin tuotteisiin sekä aina käsityönä valmistettuihin Italialaisiin huippukahveihin.

Kahvilat

Ciao! Caffé Ruoholahti sijaitsee Ruoholahden kauppakeskuksessa Itämerenkadulla hyvien kulkuyhteyksien äärellä vilkkaassa kansainvälisessä ympäristössä. Ruoholahden Ciao! Caffé tarjoaa ilmaisen langattoman verkon asiakaskäyttöön. Avara ja valoisa lounge-tyyppinen kahvila on miellyttävä kohtaamispaikka. 

Yritys

Olemme yksityisomistuksessa oleva kotimainen perheyhtiö. Meitä on tällä hetkellä n. 80 nuorta ja nuorekasta ihmistä, joita yhdistää rakkaus laatukahveihin ja omaan ihanaan jäätelöön sekä haluun palvella ja tuottaa positiivisia elämyksiä asiakkaillemme.  

OIVA-raportit