Ciao Club

Mikäli vierailet kahviloissamme toistuvasti, suosittelemme sinulle Loyalty-ohjelmaamme. Liittyminen ei maksa sinulle mitään, eikä se velvoita sinua mihinkään

Clubin jäsenenä saat etuja jokaisesta ostoksesta

Clubin jäsenenä saat tuntuvia jatkuvia ja vaihtuvia etuja. Kerrytät 3–10 % loyalty-euroja kaikista normaalihintaisista ostoksista, kun tunnistaudut kassalla tilattaessa. Loyalty-ohjelman hyödyntäminen ei edellytä korttia, vaan tunnistautuminen kassalla tehdään jäsennumerolla tai nimellä. Tarjoamme halukkaille toki myös jäsenkortin pyydettäessä.

Kuinka liityn Clubiin?

Rekisteröidy oheisella lomakkeella ja liity Ciao! Loyalty Clubiin. Ilmoittamalla sähköpostiosoitteesi lähetämme sinulle vain clubilaisille kohdistettuja tarjouksia ja etuja.

Haluamme olla luottamuksesi
arvoinen kahvila

Kiinnitämme huomiota ympäristöön päivittäisessä työssämme. Me Ciao! Cafféssa välitämme aidosti ympäristömme eri osa-alueista. Haluamme olla mukana tekemässä parempaa maailmaa. Yhtenä konkreettisena tekona valmistamme jäätelöt paikallisesti, pienissä erissä, jotta laatu on paras mahdollinen, tuote aina tuoreimmillaan ja jotta voimme kehittää jatkuvasti uusia mielenkiintoisia makuja. Tämä on kuitenkin myös hiilijalanjälkeen vaikuttava teko, kun pakastetuotteita ei varastoida pitkäaikaisesti, eikä̈ kuljetella kaupungista saati maasta toiseen.