Kahvila, joka on saanut alkunsa italialaisesta elämäntavasta ja löytänyt tiensä suomalaisten sydämiin

Tule nauttimaan herkuista ja italialaisesta ilmapiiristä!

Tervetuloa!


Kahvilamme palvelevat teitä seuraavasti:
🌸 Arabia ma-pe klo 10-16

🌺 Columbus ma-pe klo 9-16

🌼 Forum ma-pe klo 11-18

🌷 Iso-Omena ma-pe klo 11-19, la klo 12-18 ja su klo 12-16
🌼 Pikkulaiva ma-pe klo 9-18 ja la klo 9-16 

🌺 Ratina ma-pe klo 10-17 ja la klo 11-17 

🌹 Ruoholahden kahvila palvelee ma-pe klo 8-16 & la klo 9-15

🌸 Skanssi ma-pe klo 10-20 la klo 10-19 ja su klo 11-18 

🌻 Trio ma-pe klo 9-19 ja la 10-17

🌼 Tripla ma-la klo 9-21 ja su klo 11-19
Muiden kahviloiden avaamisesta ilmoitamme myöhemmin.
Henkilökuntamme pitää tarkkaa huolta hygieniasta ja asiakkaiden hyvinvoinnista. Ethän tule vähänkään kipeänä asioimaan kahviloissamme ja muistetaan kaikki noudattaa hyvää käsi- ja yskimishygieniaa
.
Lämpimästi tervetuloa nauttimaan laatukahvista ja herkuista! 🍨 🍨.

Mikäpä olisikaan italialaisempi tapa kuin tuoreen kahvin ja hyvän jäätelön nauttiminen parhaassa seurassa? Tämä voi suomalaisittain tarkoittaa herkkuhetken viettämistä yksin, kaksin tai ystävien kesken porukalla. Eroista huolimatta olemme kaikki varmasti samaa mieltä, että höyryävällä juomalla on suuri vaikutus jokaisen kahvin ystävän päivään.Jokaisella on omanlaisensa suhde kahviin ja näin kuuluukin olla. Luonamme viihtyvät niin laadukkaan kahvin ja huolella valmistetun jäätelön suurkuluttajat kuin satunnaiset nautiskelijatkin. Ciao! Caffé tarjoilee aina ensiluokkaiset käsityönä valmistetut jäätelöt ja kahvit italialaista elämäntapaa kunnioittaen. Italialainen ei tingi laadusta kun puhutaan syötävästä tai juotavasta ja tätä periaatetta vaalimme kaikessa tekemisessä ja kaikissa tuotteissamme

Löydä sinulle sopivimman kahvilan sijainti

Kahvilamme sijaitsevat tarkasti valituissa paikoissa ympäri Suomen. Haluamme tarjota laadukkaan syötävän ja juotavan lisäksi persoonallisen miellyttävän palvelun ja viihtyisän ympäristön, nauttiaksesi täydellisesti kahvihetkestäsi. 


Pääset nauttimaan jokaisessa kahvilassamme laajasta valikoimasta paikan päällä valmistettuja jäätelöitä ja sorbetteja sekä huippulaatuisia erikoiskahveja maan parhaalla hinta-laatusuhteella. Kahvimme valmistetaan perinteisillä metodeilla käsityönä jokaiselle asiakkaalle. Kahvilamme tarjoilevat myös laajan valikoiman paikanpäällä päivittäin valmistettuja italialaisia leipiä ja muita herkkuja.


Take away -tuotteet saat mukaasi kätevissä ja ympäristöystävällisissä pakkauksissa. Tarjoamme käyttöösi langattoman verkon. Muista kysyä lähtiessäsi mukaan Pascucci-kahvia kätevässä kotipakkauksessa!

Tutustu kahviloihimme ympäri maan