Kahvila, joka on saanut alkunsa italialaisesta elämäntavasta ja löytänyt tiensä suomalaisten sydämiin

Tule nauttimaan herkuista ja italialaisesta ilmapiiristä!

Ciao! Caffé -kahvilat palvelevat laadukkaan kahvin ja jäätelön ystäviä ympäri Suomea. Löydät meidät Helsingistä, Espoosta, Tampereelta, Turusta ja Lahdesta. Valmistamme jokaisessa kahvilassamme jäätelöt ja kahvit tuoreista ja laadukkaista raaka-aineista. Tarjoamme kaikille asiakkaillemme positiivisia ja hyvänmakuisia kokemuksia ja elämyksiä jokaisella käynnillä. 

Toivotamme niin tutut kuin uudet asiakkaat tervetulleeksi tutustumaan tuotteisiimme ja kahvilan tunnelmaan!

Löydä sinulle sopivimman kahvilan sijainti

Kahvilamme sijaitsevat tarkasti valituissa paikoissa ympäri Suomen. Haluamme tarjota laadukkaan syötävän ja juotavan lisäksi persoonallisen miellyttävän palvelun ja viihtyisän ympäristön, nauttiaksesi täydellisesti kahvihetkestäsi. 


Pääset nauttimaan jokaisessa kahvilassamme laajasta valikoimasta paikan päällä valmistettuja jäätelöitä ja sorbetteja sekä huippulaatuisia erikoiskahveja maan parhaalla hinta-laatusuhteella. Kahvimme valmistetaan perinteisillä metodeilla käsityönä jokaiselle asiakkaalle. Kahvilamme tarjoilevat myös laajan valikoiman paikanpäällä päivittäin valmistettuja italialaisia leipiä ja muita herkkuja.


Take away -tuotteet saat mukaasi kätevissä ja ympäristöystävällisissä pakkauksissa. Tarjoamme käyttöösi langattoman verkon. Muista kysyä lähtiessäsi mukaan Pascucci-kahvia kätevässä kotipakkauksessa!

Tutustu kahviloihimme ympäri maan