Kahvilat

Kahviloitamme löydät Helsingistä, Espoosta, Lahdesta ja Turusta.

cropped-ciao_logo-1.png
HELSINKI

RUOHOLAHTI

Avara ja valoisa lounge-tyyppinen kahvila sijaitsee Ruoholahden kauppakeskuksessa Itämerenkadulla hyvien kulkuyhteyksien äärellä vilkkaassa kansainvälisessä ympäristössä. Ciao! Caffén löydät kauppakeskuksen pääsisäänkäynnin vierestä keskusaulasta.

YHTEYSTIEDOT & AUKIOLOAJAT

HELSINKI

ARABIA

Kahvila sijaitsee kauppakeskus Arabian 2. tason aulassa Tokmannia vastapäätä. Ciao! Caffé tuo alueelle laadukkaan ja viihtyisän kahvilavaihtoehdon, jossa voit herkutella erikoiskahveilla ja nauttia ainutlaatuisista, paikan päällä valmistetuista Ciao!-jäätelöistä tai poiketa vaikka lounaalle.

YHTEYSTIEDOT & AUKIOLOAJAT

HELSINKI

COLUMBUS

Kahvila sijaitsee kauppakeskus Columbuksen toritasolla keskusaukealla. Ciao! Caffé tuo Columbukseen laadukkaan ja viihtyisän kahvilavaihtoehdon, jossa nautit salaattilounaan miellyttävässä ympäristössä. Take away -salaatit voit hakea näppärästi myös mukaan.

YHTEYSTIEDOT & AUKIOLOAJAT

ESPOO

PIKKULAIVA

Kahvila sijaitsee Pikkulaivan kauppakeskuksessa Espoonlahdessa. Ciao! Caffé löytyy kauppakeskuksen ensimmäisestä kerroksesta. Nahkasohvilla voit levähtää ja nauttia erikoiskahvien makunautinnoista sekä ainutlaatuisista Ciao!-jäätelöistä.

YHTEYSTIEDOT & AUKIOLOAJAT

LAHTI

TRIO

Kahvila sijaitsee Trion kauppakeskuksessa Lahden keskustassa. Ciao! Caffén löydät Päijänneaukiolta 2. kerroksesta H&M:n vierestä. Trion viihtyisin aukio on varustettu mukavin nojatuolein, ja vieressä ovat suositut H&M ja Stadium. 

YHTEYSTIEDOT & AUKIOLOAJAT

TURKU

SKANSSI

Kahvila sijaitsee Skanssin kauppakeskuksessa Turussa. Ciao! Caffén löydät eteläpäädyn aukealta parhaiden muotiliikkeiden viereltä. Skanssin Ciao! Caffé on viihtyisä ja rauhallinen kohtaamispaikka.

YHTEYSTIEDOT & AUKIOLOAJAT