Meiltä nautinnollinen kahvihetki – myös kotiinkuljetuksella
Wolt-palvelun kautta

Pistäydy kahville tai tilaa pieni pala Italiaa luoksesi!

Ciao! Caffé sai alkunsa rakkaudesta hyvään jäätelöön ja intohimosta italialaisiin laatukahveihin. Harrastus muuttui elämäntavaksi, ja pian huomasimme, että tästä voisi syntyä jotain vielä parempaa. Emme olleet ainoita, jotka nauttivat pienestä italialaisesta hetkestä aina silloin tällöin. Innostuksellemme uskollisena panostamme edelleen italialaiseen tyyliin ja elämäntapaan. Nyt voit myös tilata italialaisen kokemuksen luoksesi kotiinkuljetuksella. Teemme yhteistyötä kuljetuksen osalta Wolt-palvelun kanssa.

Historia

Ensimmäinen Ciao! Caffé -gelateria avattiin Kluuvin kauppakeskuksessa kesällä 2005. Suomessa ennennäkemättömät ja kokemattomat artesaanijäätelöt saavuttivat saman tien paikallisen yleisön sekä turistien suosion. Samana syksynä City-lehti valitsi Ciao! Caffé -gelaterian kaupungin parhaaksi jäätelöbaariksi. Tällä hetkellä Ciao! Caffé palvelee 5 kaupungissa, 13 toimipisteessä.

Arvot

Missionamme on kehittää kahvilakultturia ja 

visionamme olla markkina-alueemme hinta-laatujohtaja

Missiomme on kehittää kahvilakulttuuria ja edistää positiivisten elämysten kautta ihmisten hyvää oloa tarjoamalla laadukkaita persoonallisia palveluita ja tuotteita, jatkuvasti kehittämällä ja kehittymällä muuttuvassa maailmassa.


Tuotamme ja tarjoamme positiivisia, hyvänmakuisia kokemuksia ja elämyksiä jokaisena päivänä, jokaiselle asiakkaalle, jokaisella käynnillä, aina.

Tavoitteenamme on olla muiden silmissä edelläkävijä, positiivisesti kilpailijoista erottuva ja oman markkina-alueen hinta-laatujohtaja.

Toimintamme on vastuullista ja rehellistä ja perustuu vakaisiin arvoihin ja liiketoimintaperiaatteisiin.

Haluamme olla paras työpaikka työntekijöillemme. Edistämme toimintaympäristöä, jossa ollaan motivoituneita ja jossa kannustetaan hyviin suorituksiin.

Liity osaksi menestystarinaamme, lue työpaikoista Ciao! Caffén palveluksessa!

Vaikutamme ympäristöön myös näillä teoilla

Ciao! Caffé on mukana Great Place to Work® -ohjelmassa kehittämässä yritystämme entistä paremmaksi työpaikaksi. Haluamme tarjota työntekijöillemme parhaan mahdollisen ympäristön sekä mahdollisuudet kehittyä ja kasvaa yrityksemme mukana.

Olemme vähentäneet ruokahävikkiämme ResQ-palvelun kautta jo vuodesta 2016 asti, kun palvelu perustettiin. Merkittävä määrä ruokahävikkiä on saatu välitettyä hyötykäyttöön palvelun avulla. 

Pyrimme pienentämään hiilijalanjälkeämme parhaamme mukaan myös omilla valinnoillamme. Käytämme kestäviä ja pestäviä astioita aina kun mahdollista. Silloin kun tämä ei ole vaihtoehto, hyödynnämme kompostoitavia ja biohajoavia, sertifioidusta FSC materiaalista valmistettuja astioita.

Nenäpäiväkampanjan avulla otamme osaltamme kantaa ja ojennamme auttavan käden yhdessä asiakkaidemme kanssa maailman vähäosaisten lasten auttamiseksi. Olemme olleet mukana kampanjassa ja levittämässä tietoisuutta aiheesta vuodesta 2013 lähtien.