Menu

Ciao! Caffé valmistaa tuotteensa perinteisillä valmistustavoilla tuoreita ja laadukkaita raaka-aineita käyttäen. Teemme lähes kaiken itse paikan päällä käsityönä asiakkaalle. Näin voimme varmistua siitä, että kerta toisensa jälkeen jokainen asiakkaamme pääsee nauttimaan rakastamistaan mauista ja tuoreesta laadusta. 

Kuumat juomat

Kuumien juomien valikoima koostuu kattavasta valikoimasta espressopohjaisia kahveja, laadukasta suodatinkahvia, laadukkaat haudutetut teet sekä  täyteläiset kaakaojuomat. 

Valikoimastamme löydät mm. Johan&Nyströmin huippulaadukkaat ja vastuullisesti tuotetut kahvilaadut. 

Laktoositon ja kauramaito pyydettäessä. Muut erikoismaidot +0,50 / Extra Shot +0,50. Vaikka et olisikaan kahvin ystävä, ei huolta – tarjoilemme myös teetä.

Kylmät juomat

Kylmien juomien valikoima pitää sisällään kahvijuomat, jäätelökahvit, pirtelöt, bubble tea ja smoothiet. Laktoositon ja kauramaito pyydettäessä. Muut erikoismaidot +0,50 / Extra Shot +0,50.

Bubble tea

Suuren suosion maailmalla saavuttanut Bubble tea, eli suomalaisittain kuplatee, valmistetaan tyypillisimmin haudutetusta teestä makuaineista kuten siirapista, maidosta ja tapiokapalleroista. Tätä nyt on pakko testata!

Salaatit ja täytetyt leivät

Valikoimiin kuuluvat myös aidot, paikan päällä täytetyt runsaat ja täyteläiset leivät. Kattava salaattivalikoimamme on tarjolla kahviloissamme ja voit myös itse valita mitä salaattiisi haluat!

Monipuoliset aamu- ja välipalat

Tervetuloa aamupalalle! Meiltä löydät täytetyt croissantit, täytetyt leivät, herkulliset tuoresmoothiet, myslit ja hedelmäsalaatit!

Makeat jälkiruoat

Valmistamme herkullisia pullia, makeita croissanteja ja keksejä. Sesonkituotteistamme löydät aina uusimmat innovaatiot ja sesongin suosituimmat herkut. Löydä oma suosikkisi vaihtuvasta valikoimastamme! Meillä tarjolla aina myös vegaani- ja gluteenittomat vaihtoehdot

Jäätelöt

Ciao!-jäätelöt valmistetaan käsityönä kahviloissamme tuoreesta kotimaisesta pastöroidusta maidosta ja parhaista saatavilla olevista raaka-aineista. Valmistamme jäätelöt ammattitaidolla ja tarkkaan hiotulla reseptiikalla paikallisesti, tuoreena ja lähellä asiakasta. Nautit aina tuoreen ja laadukkaan jäätelön mausta! Tarjolla myös laajasti laktoosittomia, maidottomia ja vegaanisia jäätelö- ja sorbettivaihtoehtoja.

Myymme jäätelöitä myös 0,5l -5l kotipakkauksissa.