Tarjoamme työpaikat ja mahdollisuuden työharjoitteluun ympäri Suomen

Löydä lähin Ciao! Caffé ja tule käymään!

Olemme tulleet pitkän matkan toimintamme aloittamisen jälkeen. Avasimme ensimmäisen gelaterian vuonna 2005, ja tänä päivänä meillä on mahdollisuus tarjota työpaikat monelle intohimoiselle Italian, kahvin ja jäätelön ystävälle. 

Yrityksemme työllistää lähes 100 nuorta ja nuorekasta ihmistä, joita yhdistää rakkaus laatukahveihin ja omaan ihanaan jäätelöön sekä halu palvella ja tuottaa positiivisia elämyksiä asiakkaillemme.

Avoimet työpaikat

Ajankohtaiset avoimet työpaikkamme löydät parhaiten osoitteesta www.mol.fi tai http://www.mol.fi/ tyopaikat/tyopaikkatiedotus/haku, hakusanoilla: kahvilatyöntekijä, jäätelönvalmistaja, vuoropäällikkö, kahvilavastaava tai kahvilapäällikkö. Hakemus lähetetään täyttämällä oheinen työnhakulomake.Mikäli tällä hetkellä ei ole tarjolla vapaita paikkoja, voit kuitenkin halutessasi jättää avoimen hakemuksen tulevaisuudessa vapautuvia paikkoja silmällä pitäen täyttämällä oheisen työnhakulomakkeen.

Etsi tästä lähin kahvilasi ja ota yhteyttä

Harjoittelupaikka

Tarjoamme kahviloissamme mahdollisuuksien mukaan työharjoittelupaikkoja pääasiassa alan opiskelijoille. Mikäli olet kiinnostunut työharjoittelusta Ciao! Cafféssa, täytä oheinen työnhakulomake ja mainitse lomakkeessa, että haet harjoittelupaikkaa sekä toiveesi harjoittelun ajankohdaksi ja pituudeksi. Voit myös lähettää avoimen harjoittelupaikkahakemuksen osoitteeseen info@ciaocaffe.fi.

Tunnistamme vastuumme työnantajana ja otamme sen
vakavasti

Arvostamme pitkiä ja luottamuksellisia asiakassuhteita ja vakioasiakkaillemme tarjoammekin Ciao Clubin jäsenyyttä. Samoin arvostamme pitkiä työsuhteita ja haluamme tukea jokaisen henkilöstön jäsenen henkilökohtaista kehitystä yrityksessämme. Kiinnitämme jatkuvasti huomiota työntekijöidemme hyvinvointiin ja viihtyvyyteen yrityksessämme ja pyrimme olemaan niin hyvä työnantaja kuin mahdollista. 


Tiedämme, että organisaation kehittäminen alkaa nykytilan tunnistamisesta. Siksi kysymme tasaisin väliajoin työntekijöidemme ja asiakkaidemme mielipiteitä ja palautetta toiminnastamme. Haluamme pysyä ajan tasalla tilanteesta ja kuulla työntekijöidemme mielipiteitä ja kehitysehdotuksia aina, kun sellaisia syntyy. 


Tavoitteenamme on pitää yllä avoimen kommunikaation kulttuuria kaikkien sidosryhmiemme kanssa, jotta voimme ratkaista ongelmat jo ennen kuin niitä pääsee syntymään. Siten kaikki voivat paremmin. Arvomme ja asenteemme kannustavat meitä kehittämään itseämme voimakkaasti niin yrityksenä kuin yksilöinäkin.