About Image

Tarjoamme työpaikat ja mahdollisuuden työharjoitteluun ympäri Suomen

Olemme tulleet pitkän matkan toimintamme aloittamisen jälkeen. Avasimme ensimmäisen gelaterian vuonna 2005, ja tänä päivänä meillä on mahdollisuus tarjota työpaikat monelle intohimoiselle ruoan, kahvin ja jäätelön ystävälle.

Yrityksemme työllistää lähes 100 nuorta ja nuorekasta ihmistä, joita yhdistää rakkaus laatukahveihin ja omaan ihanaan jäätelöön sekä halu palvella ja tuottaa positiivisia elämyksiä asiakkaillemme.

Avoimet työpaikat

Ajankohtaiset avoimet työpaikkamme löydät parhaiten osoitteesta www.mol.fi tai tekemällä haun hakusanoilla: kahvilatyöntekijä, jäätelönvalmistaja, vuoropäällikkö, kahvilavastaava tai kahvilapäällikkö.  Mikäli tällä hetkellä ei ole tarjolla vapaita paikkoja, voit kuitenkin halutessasi jättää avoimen hakemuksen tulevaisuudessa vapautuvia paikkoja silmällä pitäen osoitteeseen info@ciaocaffe.fi.

Harjoittelupaikka

Tarjoamme kahviloissamme mahdollisuuksien mukaan työharjoittelupaikkoja pääasiassa alan opiskelijoille. Mikäli olet kiinnostunut työharjoittelusta Ciao! Cafféssa, täytä oheinen työnhakulomake ja mainitse lomakkeessa, että haet harjoittelupaikkaa sekä toiveesi harjoittelun ajankohdaksi ja pituudeksi. Voit myös lähettää avoimen harjoittelupaikkahakemuksen osoitteeseen info@ciaocaffe.fi.