Erikoiskahvit, artesaanijäätelöt ja monet muut Italian herkut saatavilla ympäri Suomen

Löydä lähin Ciao! Caffé ja tule käymään!

Kuljetus- ja kokouspalvelut yrityksille

Ciao! Caffé valmistaa tuotteensa perinteisillä valmistustavoilla tuoreita ja laadukkaita raaka-aineita käyttäen. Teemme lähes kaiken itse paikan päällä käsityönä asiakkaalle. Näin voimme varmistua siitä, että kerta toisensa jälkeen jokainen asiakkaamme pääsee nauttimaan rakastamistaan mauista ja tuoreesta laadusta. Tuotteidemme hinta-laatusuhde on aina kohdallaan.

Suosittuihin tuotteisiimme kuuluvat italialaisittain aidot paninit ja muut Italian herkut sekä valinnaiset salaatit ja tuoresmoothiet. Tuotamme Pascuccin huippukahvit suoraan Italiasta ja tarjoamme kattavan valikoiman espressopohjaisia erikoiskahveja, tutuista ja turvallisista erikoisuuksiin, joita et muualta löydä. Sesonkituotteistamme löydät aina uusimmat innovaatiot ja sesongin suosituimmat trendit. Toimintamme pohjalla on kuitenkin artesaanijäätelö, jonka pioneerina olemme toimineet Suomessa jo vuosituhannen vaihteesta lähtien. Toimme Suomen kahvilakulttuuriin tämän italialaisten ikiherkun ja olemme toimineet artesaanijäätelöiden suunnannäyttäjänä Suomessa jo vuodesta 2005. Olemme luoneet satoja mielenkiintoisia, ihania jäätelömakuja, joista pyöritämme sesonki kerrallaan n. 50 maun valikoimaa. 

Italiassa ruoka, kahvi ja jäätelö on elämäntapa ja sen laadusta ollaan erittäin tarkkoja – niin myös meillä!

Kauttamme tilaat lounaat ja tarjoilut tilaisuuksiin tai palavereihin koko työporukalle. Voimme järjestää tilaisuuden toiveesi mukaan tai tuoda ruoat ja kahvit kuljetuspalvelun avulla luoksesi. Mitä tapaa suositkaan, voit luottaa tuotteidemme laatuun ja sovitun aikataulun pitävyyteen. Teemme tiivistä yhteistyötä yritysten kanssa, joten tunnemme tarpeesi ja toimimme asiakaslähtöisesti niiden täyttämiseksi. Kerro meille toiveistasi tarjoilujen suhteen!


Sijainnistasi riippuen pistäytyminen lähimpään kahvilaamme koko tiimin voimin voi tuoda virkistävää vaihtelua päivään. Toisinaan haluat säästää aikaa ja keskittyä omaan tekemiseesi, jolloin tuomme pienen palan Italiaa luoksesi!

Tutustu tarkemmin kahviloidemme palveluihin

Menumme pitää sisällään tarkoin valitut Italian herkut

Artesaanijäätelöt

Ciao!-jäätelöt valmistetaan käsityönä kahviloissamme tuoreesta kotimaisesta pastöroidusta maidosta ja parhaista saatavilla olevista raaka-aineista. Valmistamme jäätelöt ammattitaidolla ja tarkkaan hiotulla reseptiikalla paikallisesti, tuoreena ja lähellä asiakasta. Nautit aina tuoreen ja laadukkaan jäätelön mausta! Tarjolla myös laajasti laktoosittomia, maidottomia ja vegaanisia jäätelö- ja sorbettivaihtoehtoja.

Saatavissa olevat kokovaihtoehdot

Classico: 1 vapaavalintainen maku kupissa tai vohvelissa

Grande: 2 makua kupissa tai vohvelissa

Gigante: 3 makua kupissa

Kotipakkaus 0.5: 1–2 makua 0,5 litran kotipakkauksessa

Kotipakkaus 0.9: 1–3 makua 0,9 litran thermo-pakkauksessa

Kotipakkaus 5 l: Ciao!-artesaanijäätelöä ennakkotilauksena

Kuumat juomat

Kuumien juomien valikoima koostuu kattavasta valikoimasta espressopohjaisia kahveja, laadukasta suodatinkahvia, laadukkaat haudutetut teet sekä italialaisittain valmistetut täyteläiset kaakaojuomat. Huolellisen valintaprosessin päätteeksi kahvin toimittajaksemme valikoitui pienehkö panimo San Marinon lähettyviltä, Monte Cerignonen kylästä. Käyttämämme Caffé Pascucci -kahvilaatu on palkittu Italiassa ja maailmalla. Laktoositon maito pyydettäessä. Muut erikoismaidot +0,50 / Extra Shot +0,50. Vaikka et olisikaan kahvin ystävä,  ei huolta – tarjoilemme myös teetä. 

Kylmät juomat

Kylmien juomien valikoima pitää sisällään kahvijuomat, jäätelökahvit, pirtelöt ja smoothiet. Laktoositon maito pyydettäessä. Muut erikoismaidot +0,50 / Extra Shot +0,50.

Leivät ja salaatit italialaisittain

Valikoimiin kuuluvat myös aidot, paikan päällä täytetyt italialaiset leivät. Lounassalaattimme ovat saatavilla tietyissä kahviloissamme.