Ciao! Caffé syntyi vuonna 2005 rakkaudesta hyvään jäätelöön, intohimosta täyteläiseen kahviin sekä halusta tarjota asiakkaille yksityisen kahvilaketjun persoonallista palvelukonseptia

Mikä olisikaan rentouttavampaa näinä hektisininä aikoina kuin nauttia tuoretta kahvia ja hyvää jäätelöä viihtyisässä miljöössä hyvässä seurassa. Meille voit tulla yksin, kaksin tai ystävien kesken porukalla nauttimaan hyvästä palvelusta ja laadukkaista herkuistamme.

Eroista huolimatta olemme kaikki varmasti samaa mieltä, että höyryävällä juomalla on suuri vaikutus jokaisen kahvin ystävän päivään.
Jokaisella on omanlaisensa suhde kahviin ja näin kuuluukin olla.

Luonamme viihtyvät niin laadukkaan kahvin kuin huolella valmistetun suurkuluttajat kuin satunnaiset nautiskelijat. Ciao! Caffe tarjoilee aina ensluokkaiset käsityönä valmistetut jäätelöt ja kahvit ajan trendien mukaan. Me emme tingi laadusta kun puhutaan syötävästä tai juotavasta ja tätä periaatetta vaalimme kaikessa tekemisessä ja kaikissa tuotteissamme.

Tiedote!

Hyvät asiakkaamme!

Haluamme huolehtia hyvin sekä teidän että työntekijöidemme turvallisuudesta.

Pitäkäämme siis oikein hyvää huolta toisistamme. Me pidämme kahviloidemme siivoustason korkeana.

Pyydämme teitä noudattamaan hyvää käsi- ja yskimishygieniaa sekä huolehtimaan turvaväleistä.

Suosittelemme lähimaksua.

Lämpimästi tervetuloa nauttimaan laatukahvista ja herkuista!

Ciao! ja ympäristö

Kiinnitämme huomiota ympäristöön päivittäisessä työssämme. Haluamme olla mukana tekemässä parempaa maailmaa.

 Yhtenä konkreettisena tekona valmistamme jäätelöt paikallisesti, pienissä erissä, jotta laatu on paras mahdollinen, tuote aina tuoreimmillaan ja jotta voimme kehittää jatkuvasti uusia mielenkiintoisia makuja. 

Tämä on kuitenkin myös hiilijalanjälkeen vaikuttava teko, kun pakastetuotteita ei varastoida pitkäaikaisesti, eikä̈ kuljetella kaupungista saati maasta toiseen.

Kiinnitämme myös erityishuomiota paperien ja pakkausten luontoystävällisyyteen.

Kahvilamme sijaitsevat tarkoin valikoiduissa paikoissa suurimmissa kaupungeissa!

About Image
About Image
About Image